sewa

Friday, July 6, 2012

JIMATBIZ: Digital Therapy Machine

JIMATBIZ: Digital Therapy Machine: Harga Agent RM70.00 termasuk pos  Bonus 10% jika mencapai jualan 10 unit dalam masa 30 hari Harga Pasaran RM90.00 ● FUNCTION DESCR...

Digital Therapy Machine

RM60.00 termasuk pos
 Bonus 5% jika mencapai jualan 10 unit dalam masa 30 hari

● FUNCTION DESCRIPTION
  According to the physics, bionics, bio - electricity, traditional Chinese medicine veins and arteries studies, and combined with large clinical practice, adopted Modern microelectronics technique, Digital Therapy Massage hast the latest exquisite healthy care articles. It not only has acupuncture, pound shot, massage, fire pot, tuina, skin scraping, weight reduction etc various functions, also have the one and only immunity conditioning function .It also specially develop a normal temperature red and outside frequency chart electrode, make treatment act more thorough, the capability is getting deeper, the effect is getting more wonderful.

Using method
1、Applying to digital technique, digital therapy massage transform the physical factor to the  accurate figures signs ,then according to the human body  requirement ,the computer will carry on to comprehensive treatment ,and assure the precision of treatment  and greatly raise the effect of treatment;
2、The super LCD liquid crystal display includes an intensity, function, mode, therapy, time, Chinese-English display system and the human body veins and arteries acupuncture points chart etc., this eight greatest function can be set by itself, and it can easily operation .
3、Using infrared electrode slab, the coverage area will be larger;
4、The unique "immunity conditioning" functions strengthens and harmoniously adjust body resistibility and helps human body defeat outside coming germ and virus...etc. capability.;
5、Marvelous waveform assemble makes you naturally realize the true felling of  acupuncture, pound shot, massage ,fire pot, tuina and skin scraping;
6、The LCD veins and arteries chart guides a treatment. According to the symptom, it selects the different acupuncture to carry on a treatment, if you just want massage to relieve tiresome, so you can select acupuncture points to carry on then, according to the acupuncture point’s chart or at the place of ache. Because it is very convenient.
● APPLYING SCOPE
    The stiff shoulder unit, and nerve paralyze, the neuralgia, leg unit is aching, the low immunity capability, the wholly tiring body, stomach-ache, heavy cold, cervical vertebra neck pain, shoulder cycle burning, toothache, high blood pressure, low blood pressure, reduce weight and weight reduction, suffer from insomnia, energy decrease, sex function fade, the menstruation in adjust etc. and various urgently, chronic disease。

Tuesday, June 19, 2012

Eye care massager (sunglasses)

Specifications
1, Sunglasses massager 
2, Newest design
 
3, Vibration massager type
 
4, Easy to use and carry
 
5, Offer you a new feeling with it
 Functional Description
1, It has 24pieces of fingerlike massage contactors
2, massaging styles with timer 3 or 5 minutes
3, It will be off automatically after working 10 minutes if no other operation
4, Simple and humanization design with visible lenses
5, Can be carried and used anywhere, anytime.
6, It kneed and massage eyes by vibration. Improve the blood cycle around eyes, stimulate the movement of eye cell, release eye strain, Prevent from myopia, and enhance the efficiency of working and studying.
Harga: RM45.00
Termasuk Pos

Wednesday, November 9, 2011

Mari bersama jalankan perniagaan

Agak lama juga aku tak update blog ini... maklumlah sibuk dengan urusan business.. nak jadi taukey besar katakan.Dah ramai yang mendaftar untuk menjadi ahli untuk menambah pendapatan.Daftar free aja, satu sen pun tak bayar.Kalu nak buat business atau nak beli barang murah..jalan-jalan lah kat sini.. http://leatherworld2u.blogspot.com/

Wednesday, February 9, 2011

Thursday, July 15, 2010

16/7/2010

Game bermula jam 10.00pm malam nie(16/7/10), Kepada yang nak ikut sama bermain sila info awal untuk tempahan line...

Saturday, July 10, 2010

Aktif balik

Setelah 3 minggu tak bermain akibat dari demam bola piala dunia, maka kelab bowling akan aktif kembali pada minggu hadapan.....kami mempelawa rakan-rakan atau ahli-ahli baru bagi memeriahkan lagi permainan ini disamping menambahkan kenalan baru....bagi memperkembangkan perniagaan atau sebagainya, yang penting hati kita HAPPY.....

Tuesday, July 6, 2010

Info Kesihatan

Mengesan Penyakit Melalui Warna Kuku


Bagaimana keadaan kesihatan bila dilihat dari warna kuku? Ya, konon warna serta keadaan kuku seseorang dapat memberikan petunjuk bagaimana sebenarnya kondisi kesehatan kita. Berikut penjelasannya:

- Bila beberapa atau semua kuku berwarna putih, boleh jadi itu merupakan pertanda adanya gangguan jamur/kulat/virus atau penyakit di organ hati.

- Bila di kuku terdapat titik putih, kemungkinan itu menunjukkan kekurangan mineral zinc.

- Kuku yang coklat menunjukkan pertumbuhan jamur/kulat/virus atau penyakit buah pinggang.

- Kuku yang kuning kemungkinan menandakan adanya penyakit kuning.

- Bila warna kuku biru, itu menunjukkan sirkulasi oksigen yang buruk, penyakit di organ hati, atau gangguan paru-paru.

- Kuku yang berbintik-bintik kemungkinan menandakan gangguan kulit, seperti psoriasis atau eksim.

- Kuku yang mudah pecah menunjukkan masalah tiroid.

- Kuku yang berwarna kekuningan atau merah muda sering dihubungkan dengan penyakit diabetes.

- Kuku yang melengkung mungkin menandakan adanya gangguan pernapasan.

Saturday, June 26, 2010

Ulasan permainan pada 25/6/10

Permulaan permainan agak malang bagi PYA, mana tidaknya hanya 108 jatuhan pin, menampakan tanda-tanda untuk mendapat JC.Game pertama diungguli oleh AF dan XXZ yang meluru ke depan.Untuk game kedua PYA mendapat tunjuk ajar dari DSP dan melonjak terus jatuhan pin dan badi PYA telah hingap ke MH pulak, dan MH hanya mendapat hanya 113 jatuhan pin.Lain-lain pemain hanya stady jer game nya.Game ketiga bertambah sengit persaingannya itu pon di antara kalangan mereka yang biasa mendapat JC. Game terakhir yang mana game penentuan juara JC amat sengit sekali antari PYA dan MH,,,,,tapi akhirnya MH tertewas juga akhirnya dan mendapat JC untuk minggu ini ( 25/6/10).
Note: Game pertama kasut PYA koyak, itu sebab jatuhannya sedikit.

Wednesday, June 23, 2010

Boling sepuluh pin


Boling sepuluh pin atau ten-pin bowling adalah sejenis sukan kompetitif dan riadah di mana seorang pemain diperlukan untuk menggolek bola di atas lorong yang dibuat dari kayu atau sintetik (polyurethane) dengan tujuan untuk mendapat mata secara menjatuhkan sebanyak pin yang mungkin.
Lorong boling tersebut berukuran 41.5 inci (105 cm) lebar dan 60 kaki (18.2 m) panjang. Di kiri dan kanan lorong tersebut terdapat 2 buah longkang yang akan mengutip bola yang melencong ke luar. 20 kaki (6 m) kehadapan adalah ruangan untuk pemain bergerak, dan baki 40 kaki (12 m) untuk bola bergolek ke arah 10 pin yang disusun secara segi tiga di hujung lorong. Pemain akan naik ke pelantar lorong tersebut dengan bola yang seberat di antara 6 hingga 17 paun (2.7 - 7.7 kg).
Permainan ini berasal dari permainan "skittle" dan sangat popular di Eropah dan AS. Kini pemain-pemain dari Asia Tenggara telah maju dalam permainan ini dan ramai juga yang bergelar juara dunia. Di Sukan Asia tahun 2006, emas Malaysia banyak disumbangi oleh pasukan tenpin bolingnya.

Monday, June 14, 2010

Friday, June 11, 2010

Lapuran bowling 11/6/10

Malam tadi hanya 5 peserta sahaja yang berentap. Permulaan permainan semuanya bermula dengan baik dan untuk game pertama di ungguli oleh DSP, Bagi MT nampaknya sedikit ketinggalan.Masuk game ke 2 perlawanan bertambah hebat dengan strike strike dan menampakan kesungguhan pemain-pemain, ini mungkin semangat bola piala dunia, walau pon kami tidak menontong pada masa tersebut, tapi kami anggap, kamilah yang sedang bermain bola piala dunia itu. XZZ dan PYA boleh di anggap sebagai pemain terbaik kerana peningkatan mengejut pada malam tersebut (bab kata kalu bab* tengok pon boleh gila), walau pun kemenangan dan jatuhan pin terbanyak di juarai oleh DSP. CIKGU juga mempersembahkan permainan terbaik mungkin nak jaga statusnya, Oleh kerana malam tersebut merupakan perasmian perlawanan bola piala dunia, ini memberi semangat kepada kami semua.Hanya yang lemah sahaja akan kecundang. Cempedak menjadi nangka, memang tak disangka MT telah menjadi JC pada malam tersebut. Dan dengan ini minggu depan(18/6/10)  perlawanan seperti biasa. Bak kata pepatah " pandai pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke kelompok JC juga".......ha...ha...ha....Jangan mare...

Tuesday, June 8, 2010

Kenangan berlalu

Tengok tu score DSP...ada berani.....

Cari yang tersembunyi













Dalam gambar ni ada sekor lagi.......
Cari sampai jumpa the hidden tiger tu.... Hadiah tiada tau, jangan tuntut pulak.

Monday, June 7, 2010

Training mengejar cita-cita












Cita-cita tinggi, memerlukan usaha yang kuat, apa pon rintangan haruslah dilepasi, barulah beroleh "KEJAYAAN"

Sunday, June 6, 2010

Nak jadi pemain terbaik














Latihan nak jadi pemain terbaik....Rakan bowling semasa kecik-kecik....

Ulasan permainan 4/6/10

Permainan pada malam tu bermula dengan baik untuk semua orang, kecuali XXZ...(tak taulah pulak ganguan apa yang datang mengacau).Kesian dia....Oleh kerana point XXZ terlalu rendah ini memberi advantage kepada pemain lain untuk enjoy..... Amir merupakan pemain terbaik pada malam itu, ini mungkin kerana seluruh keluarganya turun memberi sokongan. MH dan juga CIKGU tak kurang hebatnya, mungkin terbias dari Amir...MH dan CIKGU nampak sungguh ceria, almaklumlah dapat 200++...PYA pula nampak kool jer........(Dah pukul XXZ dari awal game pertama lagi) confideng katakan......HS, MT dan DSP kool jer dari awal walau pon malam tu kurang menyangat......JC jauh sekali(tengok divisionlah), Takziah kepada XXZ kerana terpaksa menambah bilangan JC.....

Tuesday, June 1, 2010

Ahli-Ahli

1-SIFU-Kurang attif
2-MT-Aktif
3-XXZ-Sangat aktif
4-DSP-Aktif
5-MH-Aktif
6-PYA-Aktif
7-CIKGU-Aktif
8-HS-Aktif
9-AF-Aktif
10-OJ-Out station jer kat Rusia
11-AMIR-Aktif
12-DR-Tak aktif
13-IS-Tak aktif
14-SATAY KAJANG-Tak aktif
15-VE - Tak aktif P.Pinang
16-DM - Tak aktif

PENGENALAN

KSPI ialah singkatan daripada Kelab Sukan Taman Puchong Intan, Ditubuhkan disekitar tahun 2004. Anggota terdiri dari kenalan dan rakan-rakan kerja. Kegiatan utama kumpulan ini ialah bermain bowling hanya untuk bersuka-suka...Permainan ini diadakan setiap hari Jumaat malam Sabtu bertempat di Sunway Pyramid.Keanggotaan masih lagi terbuka kepada sesiapa yang berminat untuk bermain bowling. Untuk keterangan lanjut sila submit kan form ini atau call 0133914176. Tiada apa-apa bayaran keahlian dikenakan. Bayaran hanya untuk game apabila bermain.

Minat nak main hubungi kami..

Name:
Tel No:
Tempat Tinggal:
Email Address:
Click here to put a form like this on your site.