sewa

Tuesday, June 8, 2010

Kenangan berlalu

Tengok tu score DSP...ada berani.....

3 comments:

Anonymous said...

Sekali jer tu....tu pon nasib..

HaiRe said...

perghhh... power la main...

aku ingat nak bela toyol seekor la.. suruh jatuhkan pin masa aku main aje... mesti dpt perfect game laa...

Anonymous said...

nama aku ezam. ni nombor aku 0137101748. aku nk join la kelab korang boleh x. aku sllu main boling kat IOI mall puchong. kalu boleh join bgtau ok. TQ...

PENGENALAN

KSPI ialah singkatan daripada Kelab Sukan Taman Puchong Intan, Ditubuhkan disekitar tahun 2004. Anggota terdiri dari kenalan dan rakan-rakan kerja. Kegiatan utama kumpulan ini ialah bermain bowling hanya untuk bersuka-suka...Permainan ini diadakan setiap hari Jumaat malam Sabtu bertempat di Sunway Pyramid.Keanggotaan masih lagi terbuka kepada sesiapa yang berminat untuk bermain bowling. Untuk keterangan lanjut sila submit kan form ini atau call 0133914176. Tiada apa-apa bayaran keahlian dikenakan. Bayaran hanya untuk game apabila bermain.

Minat nak main hubungi kami..

Name:
Tel No:
Tempat Tinggal:
Email Address:
Click here to put a form like this on your site.