sewa

Tuesday, June 1, 2010

Ahli-Ahli

1-SIFU-Kurang attif
2-MT-Aktif
3-XXZ-Sangat aktif
4-DSP-Aktif
5-MH-Aktif
6-PYA-Aktif
7-CIKGU-Aktif
8-HS-Aktif
9-AF-Aktif
10-OJ-Out station jer kat Rusia
11-AMIR-Aktif
12-DR-Tak aktif
13-IS-Tak aktif
14-SATAY KAJANG-Tak aktif
15-VE - Tak aktif P.Pinang
16-DM - Tak aktif

2 comments:

KB said...

puas cari tak jumpa..... VE

....Mohd Zahari said...

Kalu ada gambar-gambar menarik boleh post kat lah....nanti kita orang download...

PENGENALAN

KSPI ialah singkatan daripada Kelab Sukan Taman Puchong Intan, Ditubuhkan disekitar tahun 2004. Anggota terdiri dari kenalan dan rakan-rakan kerja. Kegiatan utama kumpulan ini ialah bermain bowling hanya untuk bersuka-suka...Permainan ini diadakan setiap hari Jumaat malam Sabtu bertempat di Sunway Pyramid.Keanggotaan masih lagi terbuka kepada sesiapa yang berminat untuk bermain bowling. Untuk keterangan lanjut sila submit kan form ini atau call 0133914176. Tiada apa-apa bayaran keahlian dikenakan. Bayaran hanya untuk game apabila bermain.

Minat nak main hubungi kami..

Name:
Tel No:
Tempat Tinggal:
Email Address:
Click here to put a form like this on your site.